Космическа храна

Космическа храна

(Be) Powered by rocket fuel.

А как ще стигнем до звездите без правилното гориво? Приготви се да откриеш нови измерения на вкусовете с нашите три звездни салати.

Откривателите са гъвкави що се отнася до храната им- стига да е пълноценна, без ГМО, без соя и веган. Ето защо сме приготвили три различни вкуса, подходящи за междугалактически приключенци.

САЛАТИ

РУСКА САЛАТА

Щом първият човек в космоса е бил руски космонавт, логично е и първата космическа салата да е руската, нали? Растителната оризова сметана нежно обгръща хрупкавата краставичка и мекия картоф, точно както Млечният път обгръща Слънчевата ни система. С всичките моркови и грахчета между тях.

МЕКСИКАНСКА САЛАТА

Ay caramba! Дори и далеч от Земята, сладката царевица си е все така сладка, хрупкавото броколи е все така вкусно и полезно, а малката черна чия е все така пълна с протеин. Тази салата ще ти даде повече от необходимата енергия да стигнеш до луната (и да се върнеш обратно).

ШАРЕНА САЛАТА

Без паника – здравословното ти хапване е тук! Ароматните червени чушки обединяват сили с могъщия картоф и ти дават салата, с която да преминеш отвъд границите на познатото. Предай се на вкуса на свежи подправки, богатия вкус на оризовата майонеза и апетитните зеленчуци.

Bringing food to a new frontier.

Знаеш ли какво е трудно да намериш, когато си на път (особено по време на космическа мисия)?

Добра засищаща супа! Ястие в бутилка, цяло ядене с капачка. Супа: хранителна и вкусна, веган, без глутен и без ГМО. Предлагаме ти я! И познай какво- твоето течно гориво е все така превъзходно вкусно без значение на каква температура го посръбваш. Да, правилно прочете- можеш да хапваш супата топла или студена. Да, да, знаем – отдавна беше време някой да го направи.

Нашите готови за хапване супи са и вкусни, и хранителни. Първичният бульон е достигнал до еволюция, за да ти предложи тези три небесни вкуса:

СУПИ

ЧЕРВЕНА ЛЕЩА И КОКОС

Червената леща е толкова подходяща за готвене на всякакви манджи, а и е супер хранителна, че е незаменима съставка във всяка кухня. Особено космическата! Тези невероятни малки бобови растения с цвета на Марс са богати на протеин, фибри, желязо, манган и още много витамини и минерали, достатъчни да ти дадат енергия и за обратния път. Кокосът прави всичко по-хубаво, а джинджифилът ти дава допълнително сили. Давай, изкарай ракетата за разходка.

НАХУТ И ЧУШКИ

Това не е традиционна супа! Събрахме питателния нахут с ароматните червени чушки, за да направим интергалактическа течна валута на вкуса. Внимателно подбраните подправки подсилват вкусовете в наситените с протеин зрънца и витаминозните чушки. Космическите агенти бъркат и разклащат преди консумация.

СПАНАК И КЕЙЛ

Не трябва да си ракетен специалист, за да знаеш, че зеленото е добро за теб. А тази супа- два пъти по толкова! Взехме най-многолистния кейл и го комбинирахме с най-крехкия спанак, за да направим тази зелена хранителна здравословна бомба от витамини и минерали. За тайна съставка сложихме и ябълки. Защото ябълка на ден държи Черните дупки далеч от теб (така казваме в космоса).

The star treatment you deserve.

Защо джедайте никога не са сами? Защото Бозата винаги е с тях!

Твоето внимание определя твоята реалност. Очите ти могат да те заблудят. Не им вярвай. Довери се на гъстия и плътен вкус, на нежния аромат и на неустоимата сладост. Вземи тази течна Сила в бутилка и бъди готов за предизвикателствата на Империята!

БОЗА

БИО БОЗА ОТ РЪЖ

Направена от био продукти, без ГМО и изкуствени подсладители, тази боза се нарежда с гордост в армията на защитниците на чистата храна и пазителите на класическите рецепти. Тази боза ще ти даде силата да се разбунтуваш срещу скуката, да пребориш тъмната страна.